top of page

"Onbesproken Woorden" is een verhaal dat draait om diepgaande emoties, verborgen geheimen en de passie voor het leven. Het is een muzikale film die je meeneemt op een intrigerende reis vol verrassende wendingen en boeiende personages.

Quinty in Park.jpg

Premiere!

(Nieuwsartikel door Jennifer Smit)

Na al de opnames was het zondag eindelijk zo ver: de première van de aangrijpende film Onbesproken Woorden. Deze speelfilm was die dag voor de eerste keer op het witte doek te zien in bioscoop Kinepolis in Spijkenisse.

Voordat de film van start ging, proostte de volle zaal met de genodigden, de acteurs en andere betrokkenen in de bioscoop op het eindresultaat van de film. Danny Snoek, bedenker en regisseur van de film, is trots op de cast en tevreden met het resultaat. Dat hij gepassioneerd is voor het vak, is zowel terug te zien in de film als in zijn toespraak. Deze aangrijpende film laat het verhaal zien van een meisje genaamd Quinty met een passie voor muziek, die de strijd aangaat met de ziekte kanker. Zij haalt kracht uit het schrijven van muziek. Door het aanhalen van dit thema in de film, was het publiek zichtbaar geraakt. Op meerdere momenten pinkten geëmotioneerde toeschouwers een traantje weg.

Beelden in Spijkenisse

Bijzonder aan deze film is dat het voor een groot gedeelte is gefilmd in Spijkenisse. Zo konden inwoners van deze gemeente verschillende beelden herkennen: van bibliotheek de Boekenberg en de mannetjes op de Krom tot de populaire molen en de Spijkenisserbrug. De regisseur raakte geïnspireerd door muziek van zangeres Dana van Bergen. Toen Snoek de teksten van de liedjes van het gelijknamige album Onbesproken Woorden hoorde, wist hij meteen dat hij hieromheen een film wilde maken. ‘Ik raak emotioneel als ik denk aan hoe leuk het team was, de film kwam echt tot stand door de inzet van ons allemaal’, aldus een geëmotioneerde Snoek. 

bottom of page