top of page

Portfolio

Joel & Stephanie

Op een mooie zomerdag in 2022 trouwde Stephanie en Joel. 8 juli hebben ze ja gezegd op de aantrekkelijke trouwlocatie Abel.

Robbert & Carola

Op 17 juni 2022 hebben Carola en Robbert volmondig ja gezegd op de mooie locatie rondom Kasteel Dussen

Arjan & Suzanne

In verband met privacy-afspraken zie je hier alleen de drone beelden van dit prachtig stel (zonder muziek)

Robbert & Charelle

6 september 2019, de dag waarop regen was voorspeld, blijkt een stralende dag geworden! Robbert en Charelle zeiden volmondig ja tegen elkaar in Oud-Beijerland en zagen op de zelfde avond deze Same Day Edit.

Gilian & Simone

Gilian & Simone zeiden op 17 Mei 2019 ja tegen elkaar. Een dag om nooit te vergeten en het staat allemaal op beeld voor het nageslacht. Op dezelfde avond zagen zij deze Same Day Edit

Jeffrey & Lisanne

Jeffrey en Lisanne gaven op 18 mei 2018 elkaar het ja woord! Wat een mooie dag was dit en alles staat nog eens op beeld ook! 

Rien & Elize

Rien en Elize zijn op hun eigen boerderij getrouwd. Dit geeft vanuit de lucht mooie plaatjes. Sowieso was de gehele bruiloft een plaatje om te zien, zo’n verliefd stel!

Ger & Esther

Op 18 augustus 2018 zeiden Ger en Esther ja tegen elkaar! Ik had de eer om dit prachtige moment vast te leggen op beeld en de zelfde avond nog te tonen tijdens het diner!

Erik  & Naima

6 juli 2018, wat was het een prachtige dag voor het trouwen van Erik en Naima. In een mooie setting zeiden de twee tortelduifjes ja tegen elkaar en ik mocht dit vastleggen voor het nageslacht.

Wietse & Esmee

Eindelijk was het dan zo ver, de dag waarop Wietse en Esmee zo lang op hebben gewacht. Ze gaan trouwen! Dit moest natuurlijk worden vastgelegd en dat is te zien in de clip hiernaast!

Enthousiast geworden?

Wil je vrijblijvend meer willen weten over de werkwijze, pakketten of heb je nog andere vragen? Laat het mij dan weten en laat je contactgegevens hieronder achter!

Tel: 06 - 83 63 15 89  |  Email: danny.snoek@me.com

Bedankt voor je bericht!

bottom of page