DANNY SNOEK LOGO BLAUW.png

Hierboven de laatste videoclip die ik heb mogen maken voor zanger Robin van Beek

Dat internet steeds populairder wordt, is niet onbekend. Ook online content speelt een steeds grotere rol in ons leven en dat van bedrijven. Video's zijn booming. Zorg ervoor dat je mee gaat met de tijd en val op! Of het nu gaat om een promotiefilm, bedrijfspresentatie of een videoclip. Voor mij is het weergeven van de juiste sfeer en het vertellen van uw verhaal op beeld hetgeen dat telt. 

Portfolio

Dijkgraaf Parketvision

Bij een prachtige showroom vol met hoogwaardig parket hoort een sterke promotievideo. Dijkgraaf Parketvision had de wens om hun boodschap via een video nog beter over te brengen en meer klanten naar de showroom te halen.

Marutyri

Niks is mooier dan muziek en beeld verenigd, tijdens een live stream van de band marutyri was ik aanwezig als director en heb ik tijdens de voorbereidingen een mooie promo kunnen maken!

Wist u dat u al een promo heeft vanaf €750,-?!

Hombrezz t-shirts (Crowdfunding)

Met een crowdfundingsactie wilde Hombrezz de markt gaan veroveren, met hoogwaardige handgemaakte shirts wilden zij geld inzamelen voor kinderen in arme landen.

Prinsessen shoot

Bianca van de Ven Fotografie heeft mij gevraagd om een mooie compilatie te maken van een leuke dag vol met glitter en glamour. De prinsesjes werden prachtig gefotografeerd en om de dag nog memorabeler te maken staat het nog op film ook!

Enthousiast geworden?

Wil je vrijblijvend meer te weten komen over de werkwijze of heb je nog andere vragen? Laat het mij dan weten en laat je contactgegevens hieronder achter!

Tel: 06 - 83 63 15 89 / Email: danny.snoek@me.com

Success! Bericht ontvangen!