top of page

Hierboven zien jullie de videoclip van talentvolle zangeres Dana van Bergen. Uiteraard met prachtig camerawerk van Jody Koewé.

Dat internet steeds populairder wordt, is niet onbekend. Ook online content speelt een steeds grotere rol in ons leven en dat van bedrijven. Video's zijn booming. Zorg ervoor dat je mee gaat met de tijd en val op! Of het nu gaat om een promotiefilm, bedrijfspresentatie of een videoclip. Voor mij is het weergeven van de juiste sfeer en het vertellen van uw verhaal op beeld hetgeen dat telt. 

Portfolio

Dana van Bergen

De talentvolle zangeres Dana van Bergen wil graag haar mooie muziek ondersteunen met mooie beelden. In samenwerking met Jody Koewe is deze videoclip gemaakt. Hou Dana in de gaten...ze heeft nog veel meer in petto.

Maaike van Klink

Een sollicitatiefilm voor een professionele voetbalster? En ja is ze is intussen aangenomen in de USA!

Promo videoclub

Hier zien jullie de promotie film die ik voor Haagsche Amateur Filmclub heb mogen maken. Shanny schittert voor de eerste keer op scherm en Quinty heeft een klein gastrolletje. 

Robin van Beek

Bij dit prachtig nummer van zanger Robin van Beek horen ook ondersteunende beelden. Deze videoclip is in samenwerkingen Jody Koewe gemaakt en we zijn er dan ook erg trots op.

Robin van Beek

Bij dit prachtig nummer van zanger Robin van Beek horen ook ondersteunende beelden. Deze videoclip is in samenwerkingen Jody Koewe gemaakt en we zijn er dan ook erg trots op.

Appel Musical

Dit is de promotiefilm voor Quinty Appel en haar musicalbedrijf. Quinty is bekend uit de speelfilm Shine on You. Over deze films is een aparte pagina gewijd op deze website en daar zie je hoe talentvol Quinty is.

Dijkgraaf Parketvision

Bij een prachtige showroom vol met hoogwaardig parket hoort een sterke promotievideo. Dijkgraaf Parketvision had de wens om hun boodschap via een video nog beter over te brengen en meer klanten naar de showroom te halen.

Marutyri

Niks is mooier dan muziek en beeld verenigd, tijdens een live stream van de band marutyri was ik aanwezig als director en heb ik tijdens de voorbereidingen een mooie promo kunnen maken!

Prinsessen shoot

Bianca van de Ven Fotografie heeft mij gevraagd om een mooie compilatie te maken van een leuke dag vol met glitter en glamour. De prinsesjes werden prachtig gefotografeerd en om de dag nog memorabeler te maken staat het nog op film ook!

Enthousiast geworden?

Wil je vrijblijvend meer te weten komen over de werkwijze of heb je nog andere vragen? Laat het mij dan weten en laat je contactgegevens hieronder achter!

Tel: 06 - 83 63 15 89 / Email: danny.snoek@me.com

Success! Bericht ontvangen!

bottom of page