DANNY SNOEK LOGO BLAUW.png

Na 2 jaar is eindelijk mijn eigen speelfilm een feit! Uiteraard zijn er veel mensen bij betrokken geweest en is het samenwerken de sleutel tot succes gebleken.

Op deze pagina vind je meer informatie over de film, zoals "Behind the Scenes", "Deleted Scenes" de videoclip, de trailers en uiteindelijk de complete film (verwachting juli 2021). Ook op Facebook en Instagram zie je de berichten hierover. Mocht je nu al de hele film willen zien, laat dat dan weten via het contactformulier, dan stuur ik je vrijblijvend de Youtube link van de speelfilm.

Achtergrond Over de film

Hoe begin je een film?

Het heeft wel honderden versies gekost om een aantrekkelijk en boeiend begin te maken. Hier zie je de allereerste beginversies die of mistroostig, waren of te zwaarmoedig. Ook door Corona konden we geen opnames maken in het openbaar vervoer. De allerlaatste versie is altijd de beste versie...toch?

De botsing scene

Een blik achter de schermen om de botsing scene in Shine on You op te nemen. Wat er allemaal bij komt kijken...

"Deze film verdient een groot publiek" - NOVA jurylid

De tweede trailer

Al weer negen maanden geleden is deze trailer uitgekomen. Alle opnames waren gereed en het duurde zeker nog 4 maanden om de film helemaal af te monteren. Het is heel verleidelijk om veel van het verhaal weg te geven om de kijker te trekken voor de complete film.

De allereerste trailer

Precies een jaar geleden is deze trailer uitgekomen. We waren pas op de helft van de opnames, dus moest je iets maken van het materiaal dat voor handen was. Bekijk ook het verschil van deze trailer met die van een half jaar geleden (hierboven)

Wil je nog meer zien? Kies hieronder voor de Making Of filmpjes en foto's

Nieuwsgierig geworden?

Wil je de film al eerder bekijken (via YouTube) of heb je nog andere vragen? Laat het mij dan weten en laat je contactgegevens hieronder achter!

Tel: 06 - 83 63 15 89 / Email: danny.snoek@me.com

Bedankt! Bericht ontvangen!

Shine on You fragment 1.jpg