Banner SoY.jpg

Na 2 jaar is dan eindelijk mijn eerste speelfilm een feit! Uiteraard zijn er veel mensen bij betrokken geweest en is samenwerken de sleutel tot succes gebleken. Onlangs heb ik voor deze film de 2e prijs mogen ontvangen op het Gouds Filmfestival. Een hele eer!

Op deze speciale pagina vind je meer informatie over de film, zoals "Behind the Scenes", "Deleted Scenes" de twee videoclips, de trailers en uiteindelijk de complete film. Mocht je nu al de hele film willen zien, laat dat dan graag weten via het contactformulier of een mailtje, dan stuur ik je vrijblijvend de verborgen Youtube link van de gehele speelfilm.

Hieronder vind je de twee singles uit de film.

Ten eerste Shine on You van de veelzijdige producer Sacha Lapré, die ook de originele filmmuziek heeft verzorgd en daarmee de film op een hoger niveau weet te tillen.Ten tweede Blue van de getalenteerde Amerikaanse zangeres Faith Richards. Ik ben erg vereerd dat ik haar muziek heb mogen gebruiken.

Schermafbeelding 2021-05-24 om 17.30.43.
Sacha Lapre.jpeg
Faith-Richards-Releases-Soulful-Right-He

Achtergrond Over de film

Hoe begin je een film?

Het heeft wel honderden versies gekost om een aantrekkelijk en boeiend begin te maken. Hier zie je de allereerste beginversies die of mistroostig, waren of te zwaarmoedig. Ook door Corona konden we geen opnames maken in het openbaar vervoer. De allerlaatste versie is altijd de beste versie...toch?

De botsing scene

Een blik achter de schermen om de botsing scene in Shine on You op te nemen. Wat er allemaal bij komt kijken...

De tweede trailer

Al weer negen maanden geleden is deze trailer uitgekomen. Alle opnames waren gereed en het duurde zeker nog 4 maanden om de film helemaal af te monteren. Het is heel verleidelijk om veel van het verhaal weg te geven om de kijker te trekken voor de complete film.

De allereerste trailer

Precies een jaar geleden is deze trailer uitgekomen. We waren pas op de helft van de opnames, dus moest je iets maken van het materiaal dat voor handen was. Bekijk ook het verschil van deze trailer met die van een half jaar geleden (hierboven)

Nieuwsgierig geworden?

Wil je de film al eerder bekijken (via YouTube) of heb je nog andere vragen? Laat het mij dan weten en laat je contactgegevens hieronder achter!

Tel: 06 - 83 63 15 89 / Email: danny.snoek@me.com

Bedankt! Bericht ontvangen!

Shine on You fragment 1.jpg