top of page
Banner onbesproken woorden.jpg


In 2023 gaan we weer een nieuwe speelfilm maken. Deze film gaat over Quinty, een talentvolle en levenslustige 20’er. Haar grootste droom is al haar eigen nummers voor een groot publiek uit te brengen.

Wanneer ze onverwachts ziek wordt, staat dit haar haar droom en zoektocht naar de ware liefde in de weg. Lukt het Quinty om haar passie voor het leven terug te vinden?

Volg ons op Instagram

Wie zijn wij?

 

Danny Snoek

Ik  ben all-round filmmaker. Verleden jaar heb ik een korte film "Shine on You" gemaakt die heel succesvol is geweest op diverse filmfestivals. Dit succes smaakt zeker naar meer, daarom wil ik graag weer met een heel leuk team deze nieuwe speelfilm maken. 

Dana van Bergen

Ik ben singer-songwriter en gepassioneerd zangeres en muzikante. Tijdens het zingen kan ik overbrengen wat ik van binnen voel. Soms is dat blijheid, verdriet, onbegrip, frustratie en dan weer liefdevol. Het mooie aan muziek is dat je deze gevoelens allemaal kwijt kan in een song.

Waarom deze film?

In tijden van tegenslag hebben we hoop en optimisme nodig en daar gaat Onbesproken Woorden over. We willen weten hoe Quinty door haar ziekte toch betekenis kan geven aan haar leven. De muziek die hier uit voortkomt raakt hopelijk een gevoelige snaar en we streven ernaar dat zoveel mogelijk mensen deze hoopvolle film kunnen zien en horen.

   Luisa Jager speelt Quinty in de film Onbesproken Woorden

   vlnr: Dana van Bergen; Luisa Jager; Guusje Hoornweg; Shanny Koewé

   Jody Koewé, onze multitalent voor beeld, licht en geluid.

   vlnr: Danny Snoek, Shanny Koewé, Gisèle van Bergen, Luisa Jager, Jody Koewé, Dana van Bergen en Guusje Hoornweg

Danny & Dana.jpeg
Luisa Jager.jpg
Dames.jpg

Impressie Teaser

Met stockvideo en auditiebeelden hebben wij een mood teaser gemaakt om jou een impressie te geven hoe de film gaat worden!

Elke Traan - Dana van Bergen

Ervaar de unieke stem van deze Nederlandse zangeres. Deze song zal het hart vormen van de nieuwe film, waarbij de liefde tussen twee zussen het thema zal zijn. 

Onbesproken Woorden - Dana van Bergen

De titelsong van haar album. Wederom een prachtige tekst en heel mooi en ingetogen vertolkt door de talentvolle Dana van Bergen. Dit nummer zal zeker te horen zijn in de nieuwe film, waarbij het hoofdkarakter dit toezingt aan haar ouders in de zaal.

bottom of page